ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

DIMLIGHT & MEDEN AGAN Live!!!!!!!!!

Οι DIMLIGHT και οι MEDEN AGAN μετά από δύο χρόνια μοιράζονται την σκηνή ξανά στης 31 Μαρτίου στο Κύτταρο Club. Λάτρεις των οπερατικών φωνητικών ,συμφωνικών,progressive και black metal ήχων δεν πρέπει να λείπoυν από το συγκεκριμένο live!

Στις 31 Μαρτίου to Aθηναϊκό κοινό θα έχει την δυνατότητα να απολαύσει live και τον καινούργιο δίσκο Psychosynthesis των Dimlight, όπου μέχρι στιγμής έχει αποσπάσει τα θετικότερα σχόλια από την προακρόασή του, όπως επίσης και για πρώτη φόρα το Erevos Aenaon των Μeden Agan .
Οι DIMLIGHT έχοντας στο βιογραφικό τους επιτυχημένες συναυλίες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, έχοντας μοιραστεί το stage με μεγάλα ονόματα όπως οι Rotting Christ, Septic Flesh, Orphaned Land, Firewind, The Haunted, Rage, Leaves' Eyes δηλώνουν πολύ ευχαριστημένοι με την καινούργια τους δουλειά και στα πλαίσια της Ελληνικής τους περιοδείας «Psychosynthesis Tour” έτοιμοι να επανέλθουν για ένα πολύ δυναμικό show μπροστά στο αθηναϊκό κοινό με πολλές εκπλήξεις.

Οι MEDEN AGAN από την άλλη μεριά στα πλαίσια των lives τους για την προώθηση του Εrevos Aenaon δηλώνουν εξίσου ευχαριστημένοι που θα μοιραστούν την σκηνή με τους Dimlιght όπως επίσης πως ανυπομονούν να παίξουν ξανά στο Αθηναϊκό κοινό.
Την μπάντα την είδαμε support στο live της Tarja στην Θεσσαλονίκη οπού απέσπασε θετικότατα reviews τόσο για το υλικό τους όσο και για την εμφάνισή τους! Επίσης η τραγουδίστρια του συγκροτήματος είχε και την ευκαιρία να συμμετάσχει στην τελευταία τους δουλειά των SEPTICFLESH 'ΤΗΕ GREAT MASS' στο κομμάτι OCEANS OF GREY όπως και στην Limited edition κυκλοφορία του δίσκου στα κομμάτια "Pyramid God," "Oceans of Grey," "The Undead Keep Dreaming," και "Apocalypse".
Επόμενοι σταθμοί για αυτούς επιπλέον lives στην επαρχία και εξωτερικό καθώς και στo Metal
Femmale Voices Fest στο Βέλγιο παρέα με κορυφαίες mainstream μπάντες της female fronted σκηνής όπως Αrch Enemy,Delain κλπ.
Τα οpening acts για αυτή την εξαιρετική βραδιά θα ειναι οι πολλά υποσχόμενοι Layil ,με post/progressive ήχο όπου μέσα από τη μουσική τους προσπαθούν να εκφράσουν τις απόψεις και τις ανησυχίες τους, έχοντας συμμετάσχει στο Schoolwave 2009 αποσπόντας θετικότατες κριτικές, και οι Humayrah, ένα νέο φιλόδοξο συγκρότημα με ιδιαίτερο ήχο μεταξύ Groove Metal και Djent, που ετοιμάζουν το ντεμπούτο album τους στa Devasoundz Studios με τον Foti Benardo από SepticFlesh και τον Πέτρο Μηλιάδη από Dimlight.
Οι DIMLIGHT και οι MEDEN AGAN θα έχουν φροντίσει να υπάρχει merchandise σε πολύ χαμηλές τιμές μόνο και μόνο για αυτό το live και ένας τυχερός θα κερδίσει δίσκους και μπλούζες από τα συγκροτήματα.
Επίσης μετά το τέλος της συναυλίας θα γίνει κλήρωση όπου ακόμη 3 τυχεροί θα κερδίσουν μια κιθάρα Schecter, ένα ταμπούρο Mapex και ένα πετάλι Carl Martin, ευγενική χορηγία των Τάσο Ζαμπετάκη (Telesound), Αναστάση Καγμάκη (Music Accessories) και Dimlight.

Ticket : 7€
Πόρτες Ανοίγουν : 18:30
Ωρα έναρξης : 19:00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου